Indlæser...

Lurch Silikone Brød-/Kageform Stor.

Varenummer
692111
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

179,00 kr.

Beskrivelse

Lurch Flexiform Brød-/Kageform Stor er din løsning til at bage store brød eller kager i køkkenet. Her er nogle af de vigtigste funktioner og fordele ved denne form:


Fleksibelt og holdbart materiale: Formen er fremstillet af høj kvalitet, fødevaregodkendt silikone eller lignende materiale, der er fleksibelt og holdbart. Dette gør det nemt at fjerne det færdige brød eller kage uden besvær, samtidig med at det sikrer, at formen bevarer sin form over tid.


Non-stick overflade: Du behøver ikke bekymre dig om, at dine bagværk sidder fast i formen. Den non-stick overflade gør det muligt at fjerne dem uden besvær og med minimalt klæbende rester.


Stor kapacitet: Denne form er designet til at rumme store portioner dej, hvilket gør den ideel til at bage store brød, kager eller kransekager til særlige anledninger.


Brød- og kageanvendelse: Formen er alsidig og kan bruges til at bage både brød og kager. Den kan tilpasse sig forskellige opskrifter og bagebehov, hvilket gør den til et alsidigt værktøj i køkkenet.


Nem rengøring: Efter brug kan formen let rengøres enten i opvaskemaskinen eller ved håndvask. Den er også nem at opbevare, da den kan bøjes og foldes uden at miste sin form.


Professionelle resultater: Med Lurch Flexiform Brød-/Kageform Stor kan du opnå professionelle resultater i dit eget køkken. Dine bagværk vil have den rette form og bage jævnt, hvilket giver dig lækre og smukt præsenterede brød og kager.


Uanset om du er en erfaren bager eller blot ønsker at imponere dine gæster med store, hjemmelavede bagværk, er Lurch Flexiform Brød-/Kageform Stor det perfekte værktøj til jobbet. Giv dig selv friheden til at udforske forskellige opskrifter og kreative smagsoplevelser med denne alsidige og pålidelige bageform.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna