Indlæser...

Lurch Silikone Brød-/Kageform Mellem.

Varenummer
692110
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

169,00 kr.

Beskrivelse

Lurch Flexiform Brød-/Kageform Mellem er din løsning til at bage mellemstore brød og kager i køkkenet. Her er nogle af de vigtigste funktioner og fordele ved denne form:


Fleksibelt og holdbart materiale: Formen er fremstillet af høj kvalitet, fødevaregodkendt silikone eller et lignende fleksibelt materiale. Dette gør det let at fjerne de færdige brød eller kager uden besvær, samtidig med at formen er holdbar og kan bruges igen og igen.


Non-stick overflade: Du behøver ikke bekymre dig om, at dine bagværk sidder fast i formen. Den non-stick overflade sikrer, at dine brød eller kager let slipper, og de bevarer deres form og smag.


Mellemstore dimensioner: Denne form er specifikt designet til at rumme mellemstore portioner dej, hvilket gør den ideel til at bage brød og kager til hverdag eller mindre sammenkomster.


Allsidig brug: Formen kan bruges til at bage både brød og kager. Den kan tilpasse sig forskellige opskrifter og bagebehov, hvilket gør den til et alsidigt værktøj i køkkenet.


Nem rengøring: Efter brug kan formen let rengøres enten i opvaskemaskinen eller ved håndvask. Den kan også bøjes og foldes for nem opbevaring.


Professionelle resultater: Med Lurch Flexiform Brød-/Kageform Mellem kan du opnå professionelle resultater i dit eget køkken. Dine bagværk vil have den rette form og bage jævnt, hvilket giver dig lækre og smukt præsenterede brød og kager.


Uanset om du er en erfaren bager eller blot ønsker at nyde friskbagt brød eller kage derhjemme, er Lurch Flexiform Brød-/Kageform Mellem den ideelle løsning. Det giver dig friheden til at udforske forskellige opskrifter og kreative smagsoplevelser med denne alsidige og pålidelige bageform.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna