Indlæser...

Lurch Silikone Brød-/kageform 6 stk.

Varenummer
692114
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

129,00 kr.

Beskrivelse

Lurch Flexiform Brød-/kageform 6 stk. er den ultimative løsning til alle dine bagebehov. Denne alsidige bageform kommer i en pakke med seks separate forme, hver designet til at bage lækre brød og kager. Her er nogle af de fremtrædende træk ved dette produkt:


Fleksibel og holdbar: Disse forme er lavet af høj kvalitet, fleksibelt materiale, sandsynligvis silikone, der gør det utroligt nemt at fjerne dine bagværk uden at beskadige dem. Samtidig er de stærke og holdbare, så de kan bruges igen og igen.


Ikke nødvendig at smøre: Takket være den non-stick overflade behøver du ikke smøre formene med fedtstof eller mel, hvilket gør bagningen mere bekvem og sundere.


Allsidig brug: Disse forme er perfekte til at bage brød i forskellige størrelser og former, fra store brød til små mini-brød. Du kan også bruge dem til at bage kager i forskellige former og størrelser, hvilket giver dig mulighed for at eksperimentere med forskellige opskrifter og præsentationer.


Nem rengøring: Efter brug er formene lette at rengøre, enten i opvaskemaskinen eller ved håndvask. De er også nemme at opbevare på grund af deres fleksible natur.


Pakke med seks: Denne pakke indeholder seks forme, hvilket gør den ideel til større bagningssessioner eller til at have flere forme til rådighed, når du laver flere forskellige bagværk samtidig.


Perfekt for både nybegyndere og erfarne bagere: Uanset om du er nybegynder i køkkenet eller en erfaren bager, vil Lurch Flexiform Brød-/kageform 6 stk. hjælpe dig med at opnå professionelle resultater med lethed.


Giv dine bagværk den opmærksomhed, de fortjener, og udforsk en verden af kreativitet i køkkenet med Lurch Flexiform Brød-/kageform 6 stk. Denne bageformpakke er det perfekte værktøj til at skabe lækre brød og kager, der vil imponere din familie og gæster. Lad din fantasi flyve frit og opdag nye opskrifter og smagsoplevelser med dette praktiske bageudstyr.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna