Indlæser...

Lurch Silikone Bageplade Brownie, 9 stk

Varenummer
692112
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

117,00 kr.

Beskrivelse

Lurch Flexiform Bageplade Brownie er det ultimative redskab til at bage de mest delikate og velsmagende brownies. Her er nogle af de fremtrædende funktioner og fordele ved denne bageplade:


Fleksibelt og holdbart materiale: Formen er lavet af høj kvalitet, fødevaregodkendt silikone eller et lignende fleksibelt materiale. Dette gør det let at fjerne de færdige brownies uden at beskadige dem, samtidig med at formen bevares i lang tid.


Non-stick overflade: Slip af med besværet med brownies, der sidder fast i formen. Den non-stick overflade sikrer, at dine brownies let slipper, og de bevarer deres perfekte form og smag.


Præcise rum: Formen har normalt præcise, individuelle rum eller sektioner, der er designet til at opdele dine brownies i de ønskede portioner. Dette giver dig smukt skårne brownies med en professionel præsentation.


Brownie-specialiseret design: Denne bageplade er specifikt udformet til at lave brownies, og dens dimensioner og rumstørrelse er optimeret til denne type bagværk.


Kreativ frihed: Udover traditionelle brownies kan du eksperimentere med forskellige smagstilføjelser som nødder, chokoladestykker eller karamell for at tilpasse dine brownies efter din smag.


Nem rengøring: Efter brug er bagepladen let at rengøre, enten i opvaskemaskinen eller ved håndvask. Den kan også bøjes og foldes for nem opbevaring.


Med Lurch Flexiform Bageplade Brownie kan du bage de mest perfekte brownies, der vil imponere din familie, venner eller gæster. Uanset om du er en erfaren bager eller bare ønsker at nyde lækre brownies derhjemme, er denne bageplade den ideelle løsning. Lad din kreativitet flyde i køkkenet og skab de mest velsmagende brownies med lethed.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna