Indlæser...

Lurch Silikone American Muffins Forme

Varenummer
692113
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

129,00 kr.

Beskrivelse

Lurch Flexiform American Muffins Forme giver dig mulighed for at skabe de perfekte muffins med lethed. Her er nogle af de fremtrædende træk ved disse forme:


Fleksibelt og holdbart materiale: Formene er fremstillet af høj kvalitet, fødevaregodkendt silikone eller lignende materiale, der gør det utroligt nemt at fjerne de færdige muffins uden besvær. De er samtidig slidstærke og designet til at holde i lang tid.


Non-stick overflade: Med en non-stick overflade behøver du ikke bekymre dig om, at dine muffins sidder fast i formen. De slipper let, hvilket sikrer, at dine muffins bevarer deres form og præsentation.


Individuelle rum: Hver form har normalt flere individuelle rum, der er designet til at skabe de karakteristiske muffins. Dette gør det nemt at bage flere muffins samtidig med ensartet resultat.


Allsidig brug: Udover at lave de klassiske amerikanske muffins kan disse forme også bruges til at bage cupcakes, mini-kager og andre små bagværk. Du kan eksperimentere med forskellige smagsvarianter og toppings for at tilpasse dine muffins efter dine præferencer.


Nem rengøring: Efter brug kan formene let rengøres enten i opvaskemaskinen eller ved håndvask. De kan også bøjes og foldes, hvilket gør opbevaringen enkel.


Fantastisk til enhver lejlighed: Lurch Flexiform American Muffins Forme er perfekte til morgenmad, brunch, eftermiddagssnacks eller enhver festlig lejlighed. De giver dig mulighed for at imponere dine gæster med friske, hjemmelavede muffins.


Med Lurch Flexiform American Muffins Forme kan du nemt og bekvemt bage lækre muffins og små kager, der vil glæde din familie og venner. Udforsk en verden af smag og kreativitet i køkkenet ved at tilpasse dine muffins med forskellige fyldstoffer og toppings. Disse forme er det ideelle værktøj til at forvandle dit hjem til en bagerioplevelse.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna