Indlæser...

LG stearinlys med korklåg

Varenummer
674413
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

499,00 kr.

Beskrivelse

Introduktion af det nyeste LG stearinlys med korklåg – en unik og stemningsfuld tilføjelse til dit hjem. Dette charmerende stearinlys er perfekt til enhver lejlighed, fra hyggelige aftener til romantiske middage. Den håndlavede korklåg beskytter stearinlyset mod støv og bevarer dets duft, når det ikke er i brug.


Vores LG stearinlys er lavet af bæredygtige materialer og indeholder naturlige ingredienser som bivoks og økologisk sojavoks. Med en brændetid på op til 50 timer, kan du nyde den beroligende atmosfære i lang tid. Korklåget er fremstillet af genbrugt kork, hvilket gør dette stearinlys til et miljøvenligt valg.


Forkæl dig selv med et LG stearinlys med korklåg, og oplev den autentiske varme og elegance, det bringer til dit hjem. Bestil nu og skab uforglemmelige øjeblikke med dette tidløse design.

Produkt


Dimension (cm): 10,0 x 10,0 x 11,0

Vægt (kg): 0,135

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna