Indlæser...

Leitz Eins Zwei Zero Alkoholfri Riesling 75 CL

Varenummer
698961
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

99,00 kr.

Beskrivelse

Leitz Eins Zwei Zero


Leitz Eins Zwei Zero er en sjælden perle inden for alkoholfri vinverdenen, der ikke blot smager som vin, men smager forbløffende godt! Denne bemærkelsesværdige vin er lavet med omhu og passion, baseret på den elegante Riesling-druetype. Lad os udforske, hvorfor Leitz Eins Zwei Zero er en fryd for sanserne:


Beskrivelse:


Farve: Citrongul

Duft: Noter af lime, orangeblomst og æble inviterer dine sanser ind i en verden af friskhed.

Smagsnoter: Læskende og forfriskende, med smagsoplevelser af rabarber, citrus og en sublim syre, der giver vinen karakter.

En Vin med Personlighed:


Leitz Eins Zwei Zero skiller sig ud som en alkoholfri vin, der bevarer Riesling-druens karakter og smag. Den gennemgår en omhyggelig de-alkoholisering ved hjælp af vakuumdestillation, hvilket sikrer, at så meget af Rieslingens essens bevares som muligt. Resultatet er en vin, der er frisk, sprød og læskende, med en imponerende syrestruktur, der gør den til et glædeligt valg.


Nyd Uden Bekymringer:


Eins Zwei Zero er det ideelle valg, når du ønsker at nyde vinens fornøjelse uden alkoholens påvirkning. Selvom alkoholfrie alternativer måske ikke har den samme dybde som traditionelle vine, vil du hurtigt opdage, at denne vin leverer en friskhed og en lethed, som er uimodståelig. Eins Zwei Zero mangler intet i struktur og smag.


Serveringsforslag:


Denne vin er alsidig og passer perfekt som aperitif, til lette fiskeretter og skaldyr eller som følgesvend til krydret, asiatisk mad. Uanset lejligheden er Eins Zwei Zero klar til at forvandle din smagsoplevelse.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna