Indlæser...

Lafage La Grande Cuvee BLANC 2021

Varenummer
681195
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

249,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/2 stk.: 149,00 kr. . Spar 40%

Beskrivelse

Lafage La Grande Cuvee Blanc 2021 - En Fantastisk Hvidvin fra Roussillon

Lafage La Grande Cuvee Blanc 2021 er en fantastisk hvidvin fra Domaine Lafage i Roussillon, Sydfrankrig. Denne velsmagende cuvée er et blend af forskellige indfødte druer, herunder Grenache Blanc, Roussanne, og Marsanne, der tilsammen skaber en dyb og indviklet smagsprofil.

Den gyldne stråfarve af vinen er tiltalende og indbydende. Aromaerne er komplekse og friske med noter af hvide ferskner, pærer, hvide blomster og et strejf af honning. Der er også subtile hint af nødder og krydderier, der vidner om vinen's omhyggelige modning i egetræsfade.

Når du smager Lafage La Grande Cuvee Blanc 2021, vil du opleve en rig og fuld smag med en fløjlsagtig tekstur. De frugtagtige noter kommer igen, denne gang ledsaget af smagsnuancer af brioche og vanilje. Denne vin har en fremragende balance mellem frugt, syre og kompleksitet, der fører til en lang og behagelig eftersmag.

Denne hvidvin er perfekt som aperitif, men den kan også nydes sammen med fisk, skaldyr, lyst kød og cremede oste. Lafage La Grande Cuvee Blanc 2021 er en sofistikeret og tilgængelig hvidvin, der vil tilfredsstille både den kræsne gourmand og den afslappede nyder.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna