Indlæser...

Krydderi Umami DS 1 KG

Varenummer
676030
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

199,00 kr.

Beskrivelse

KNORR Umami - Den Hemmelige Ingrediens til Fyldig Smag

Opdag den femte grundsmag med KNORR Umami. Umami er en unik smag, der tilfører fyldighed og forbedrer smagen i enhver ret. Umami forekommer naturligt i forskellige råvarer som kød, fisk, svampe og grøntsager, men KNORR Umami indeholder en blanding af naturlige ingredienser, herunder laurbærblad, løg, brungul rørhat og hvidløg, der er rige på umami.

Med KNORR Umami kan du nemt og hurtigt tilføje en intensiv umami smag til dine retter. Brug det som en smagssætter i alle slags madretter, uanset om det er supper, saucer, marinader eller dressinger. Du kan også eksperimentere med kombinationen af forskellige umami ingredienser for at skabe endnu mere komplekse og velsmagende retter.

KNORR Umami kommer i en praktisk 1 kg pakke, der sikrer, at du altid har nok til at tilføje den perfekte umami smag til dine yndlingsretter. Opbevar det tørt ved stuetemperatur for at bevare smagen og kvaliteten.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna