Indlæser...

Kraken Spiced Rum FL 70

Varenummer
10689
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

209,00 kr.

Beskrivelse

Kraken Spiced Rum - En Unik Caribisk Romoplevelse

Oplev den unikke smag af Kraken Spiced Rum, en mørk krydret rom fra Caribien. Denne rom er blandet med mere end 11 hemmelige krydderier, der giver en eksotisk og krydret smagsoplevelse. Noter af ingefær, kanel og nellike fremhæver den komplekse karakter af denne rom.

Flasken er inspireret af victorianske spiritusflasker og har to håndtag, der gør den nem at transportere og hælde af. Med en størrelse på 70 cl er der rigeligt med rom til at nyde alene eller bruge som en vigtig ingrediens i rombaserede cocktails.

Med en alkoholprocent på 40% er Kraken Spiced Rum perfekt til at nyde ren eller i kombination med dine foretrukne mixere. Uanset om du er en rumentusiast eller bare ønsker at prøve noget nyt, vil Kraken Spiced Rum give dig en autentisk caribisk romoplevelse.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna