Indlæser...

Konfettirør - Dollars / 40 cm

Varenummer
697817
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

29,00 kr.

Beskrivelse

Konfettirør - Dollars

Gør enhver fest eller begivenhed ekstra festlig med denne Konfettirør i dollars design. Med en længde på 40 cm er den let at håndtere og sikker at bruge. Den er perfekt til at skabe en festlig atmosfære og overraske dine gæster.

Denne Konfettirør er tom og kan fyldes med dine egne konfetti eller glitter. Du kan vælge at fylde den med dollars konfetti for at skabe en sjov og festlig stemning. Den er nem at betjene - bare drej bunden og tryk på udløseren for at sende konfettien ud i luften.

Uanset om det er til en fødselsdag, bryllup eller en anden festlig begivenhed, vil denne Konfettirør med sikkerhed tilføje et ekstra touch af sjov og festlighed.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna