Indlæser...

Køler hvid 8 liter

Varenummer
10200
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

159,00 kr.

Beskrivelse

Praktisk og Stilfuld Køler i Hvid

Denne hvide køler er perfekt til at holde dine drikkevarer kolde under fester eller udendørs arrangementer. Med en kapacitet på 8 liter kan den rumme en betydelig mængde flasker eller dåser, så du aldrig løber tør for kolde drikkevarer.

Køleren er lavet af holdbart plastik og vejer kun 1,420 kg, hvilket gør den nem at transportere og opbevare. Den hvide farve giver den et elegant og stilfuldt udseende, der passer til enhver festlig lejlighed.

Det bedste ved denne køler er, at den er lavet af polycarbonatglas, der er 100% brudsikkert og CE-godkendt af fødevarestyrelsen. Du behøver ikke bekymre dig om, at glassene går i stykker under brug, og du kan nyde dine drikkevarer uden bekymringer.

Med målene 26x35x27 cm passer denne køler perfekt til dit behov for at holde dine drikkevarer kolde og tilgængelige under festen.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna