Indlæser...

Køkkenkniv Smedet Intens SdV 18cm

Varenummer
689282
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

799,00 kr.

Beskrivelse

Smedet Intens SdV Køkkenkniv - Den Perfekte Kniv til Enhver Kok

Denne smedede Intens SdV køkkenkniv er den mest alsidige kniv, du kan have i dit køkken. Uanset om du er en amatørkok eller en professionel, er denne kniv uundværlig. Den er praktisk til at skære kød, fisk eller grøntsager og ideel til at hakke krydderurter fint.

Knivens klinge har en typisk form for europæisk køkken og er lavet af japansk 440C-stål med en hårdhed på 58 Rockwell. Den smedes i hånden og har en klingetykkelse på 2 mm samt en skærevinkel på 18 grader. Dette sikrer en skarp og holdbar kniv, der kan klare alle opgaver i køkkenet.

Uanset om du er en erfaren kok eller bare elsker at lave mad derhjemme, vil denne Smedet Intens SdV køkkenkniv være din bedste ven i køkkenet. Den er designet til at give dig præcision og kontrol, så du kan skabe lækre og smagfulde retter hver gang.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna