Skærebræt

Skærebræt til køkkenet og baren

Et skærebræt i køkkenet eller i baren, er ganske enkelt en nødvendighed. I vores sortiment finder du et bredt udvalgt, så der er mulighed for at finde lige præcis det, som passer til dine behov. Vi har forskellige størrelser, farver og materialer. Vores sortiment består at skærebrætter i høj kvalitet, så du kan være sikker på, at dit nye bræt, har lang levetid. Læs mere her

Faldende orden
Side
 1. Skærebræt large - polypropylen
  Skærebræt large - polypropylen
  369,00 kr
  Quickview
 2. Skærebræt - polypropylen (35 x 23,6cm)
  Skærebræt - polypropylen (35 x 23,6cm)
  199,00 kr
  Quickview
 3. Skærebræt, hvid - polyethylen (34,5 x 24,5cm)
  Skærebræt, hvid - polyethylen (34,5 x 24,5cm)
  99,00 kr
  Quickview
 4. Skærebræt, hvid - polypropylen (50 x 30cm)
  Skærebræt, hvid - polypropylen (50 x 30cm)
  319,00 kr
  Quickview
 5. Skærebræt - Hvid 250mm x 150mm
  Skærebræt - Hvid 250mm x 150mm
  69,00 kr
  Quickview
 6. Laguiole Kniv og skærebræt
  Laguiole Kniv og skærebræt
  479,00 kr
  Quickview
 7. Laguiole Ostebræt med ostekniv
  Laguiole Ostebræt med ostekniv
  509,00 kr
  Quickview
 8. LAGUIOLE Skærebræt i bambus m. ostekniv
  LAGUIOLE Skærebræt i bambus m. ostekniv
  479,00 kr
  Quickview
 9. Laguiole Ostesæt med bræt og knive
  Laguiole Ostesæt med bræt og knive
  649,00 kr
  Quickview
 10. Laguiole Skærebræt og brødkniv i bambus
  Laguiole Skærebræt og brødkniv i bambus
  399,00 kr
  Quickview
Faldende orden
Side

Skærebræt træ eller plast

Hvis du skal bruge dit bræt til løg, marinader eller citrusfrugter, er skærebræt i plast at foretrække. Farve og smag kan ikke trænge ned i plastik. Derfor bliver rengøringen markant hurtigere. Det er smart, hvis der skal skære forskellige ting på brættet lige efter hinanden. Alle vores plastikudgaver er ligeledes lavet til at kunne klare en tur i opvaskemaskinen. Vores udgaver i træ har en god højde, og bruges primært til at skære brød på. Flere af modellerne har en lille rende rundt på brættet, eller har indbygget et lille fald. Det er smart hvis man skærer kød på brættet. Her vil alt væske og blod samle sig, så det ikke løber ud på bordet. Skærebræt træ er udført i flot kvalitet, så de kan ligeledes bruges som serveringsbræt til oste, tapas og lignende.

 

Vælg rette størrelse på dit skærebræt

Når du skal vælge dit nye skærebræt, er det vigtigt at vurdere på, hvad det skal bruges til, og hvor meget plads det må fylde. I et lille køkken eller bar, kan det være nødvendigt, at anvende et mindre bræt. Når det skal gemmes væk, er det ligeledes vigtigt at tænke på, hvor langt og højt skærebrættet må være. Vores største udgave er 50 centimeter langt, og det er derfor ikke alle skuffer, som det kan være i. Højden på selve brættet skal også tages i betragtning. Skal det kunne passe ned i en holder, eller ligge i en lav skuffe, dur det ikke, at vælge en høj model. Her vil det være bedre med en lav udgave. I vores sortiment finder du høje skærebrætter med en rende til blod og saft. Renden opsamler eventuel væske og blod, hvis der skæres kød på brættet. 

 

Copyright © 2019 Barlife Aps