Indlæser...

Klemflaske pynt Plate-it SÆT 2 SdV 450ml

Varenummer
689300
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

171,00 kr.

Beskrivelse

Klemflaske pynt Plate-it SÆT 2 SdV 450ml - Til Dekoration og Dosering

Denne klemflaske pynt fra Plate-it er det perfekte værktøj til at dekorere dine tallerkener med præcision og kreativitet. Sættet indeholder to flasker, hver med deres eget mundstykke, der giver dig mulighed for at skabe forskellige former og linjer på dine retter.

Flaskerne er lavet af PE/PP, hvilket gør dem holdbare og nemme at rengøre. Med en diameter på 7 cm, en højde på 22 cm og en kapacitet på 450 ml er de ideelle til at dosere dej, saucer, olier eller dressinger korrekt.

Uanset om du ønsker at tilføje små detaljer eller skabe større mønstre, er disse klemflasker det perfekte værktøj. Brug dem til at pynte dine tallerkener med totter, cirkler, linjer eller andre former, og lad din kreativitet blomstre.

Tip: For at opnå endnu mere præcision og detaljer kan du bruge Plate-it's børster, pinsetter eller skubber. Og med den BPA-fri konstruktion kan du være sikker på, at dine retter forbliver sikre og sunde.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna