Indlæser...

Kay Bojesen Lysestage Poleret Stål

Varenummer
680080
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

1.499,00 kr.

Beskrivelse

VISTA er oprindelig en lysestage i sølv, formgivet af Kay Bojesen i 1950’erne. VISTA er nu sat i produktion i et mere prisvenligt materiale; stål.

Udover opdateringen af materialet, er der, uden at ændre på formsproget og Kay Bojesens karakteristiske formsprog, tilføjet endnu en funktion, så stagen nu kan fungere som en kombination af lysestage og vase. I hvert af stagens cylindre er der tilføjet en indsats, hvor stearinlys eller blomster kan placeres.

VISTAs fleksibilitet gør det muligt at variere og personliggøre udtrykket, og det er derfor op til den enkelte, om VISTA udelukkende skal benyttes som lysestage, en vase til årstidens blomster eller en kombination af begge dele. Udtrykket kan varieres i det uendelige, afhængig af hvordan den anvendes og udsmykkes.


Cylindrene måler hhv 14, 19 og 24 cm i højden

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna