Indlæser...

Kasserolle med glaslåg (1,8 L)

Varenummer
9976
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

168,00 kr.

Beskrivelse

Kasserolle med glaslåg (1,8 L) - Perfekt til alle formål

Denne lille lækre kasserolle er et must-have i ethvert køkken. Med sin størrelse bliver den hurtigt varm og sparer dig tid, når du har travlt. Den buede bund gør det let at komme til alle kroge og kanter, hvilket er praktisk, når du laver saucer eller opvarmer puré, da det sikrer, at det ikke brænder på.

Kasserollen passer til alle varmekilder og kan tåle almindelig maskinopvask. Den har en diameter på 17 cm og en kapacitet på 1,8 L, hvilket gør den ideel til forskellige formål i køkkenet.

Lavet af rustfrit stål, er denne kasserolle både holdbar og stilfuld. Uanset om du er en erfaren kok eller bare elsker at lave mad derhjemme, vil denne kasserolle være et værdifuldt redskab i dit køkken.


Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna