Indlæser...

Karl Johan Essens 115 ml

Varenummer
684286
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

279,00 kr.

Beskrivelse

Karl Johan Essens - Tilføj en Intens Svampesmag til Dine Retter

Karl Johan Essens er en koncentreret og aromatisk essens, der er fremstillet af nøje udvalgte Karl Johan svampe, også kendt som kantareller. Disse svampe er kendt for deres intense og karakteristiske smag, der tilføjer en unik dimension til dine retter.

Essensen er velegnet til brug som smagsforstærker i saucer, supper, risotto eller andre retter, hvor du ønsker at tilføje en intens svampesmag. Den kan bruges af både professionelle kokke og madentusiaster, der ønsker at skabe ekstraordinære smagsoplevelser.

Med Karl Johan Essens kan du eksperimentere og skabe kulinariske mesterværker. Tilføj blot en lille mængde til dine saucer, supper eller andre retter, og oplev hvordan den forvandler smagen til noget helt særligt.

Forkæl dine smagsløg med den intense og aromatiske smag af Karl Johan Essens, og lad dig inspirere til at skabe uforglemmelige kulinariske oplevelser.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna