Indlæser...

KAGEGAFFEL CHIPPENDALE 14,8 CM LANG

Varenummer
9852
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

24,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/12 stk.: 23,00 kr. . Spar 4%

Beskrivelse

Smuk og Fin Chippendale Kagegaffel til Dit Kagebord

Denne kagegaffel er yderst pæn og er perfekt til det lækre kagebord, som du kan tilbyde dine gæster. Skal du servere en lækker lagkage, vil den være helt oplagt hertil, og du vil uden tvivl kunne gøre dine gæster glade med denne. Det at have en kagegaffel i sig selv vil også give et fint udtryk, fordi der er mange, som vælger at bruge frokostgafler eller spisegafler til formålet. Men ved at have en Chippendale kagegaffel viser du, at du har stor respekt for den store kagekunst, og det vil gøre, at du får de helt rette bidder i den rette størrelse.

Kagegaflen er 14,8 cm lang og er lavet af 18/10 kromstål i højpoleret form. Skaftet er solidt og massivt, og den er kendetegnet ved at have nogle smukke detaljer, som skiller sig ud fra hvad du ellers finder af kagegafler.

Chippendale er en elegant og flot bestikserie, hvor alt er i 18/10 højpoleret kromstål. Denne kagegaffel er et perfekt supplement til din samling af Chippendale bestik og vil tilføje et ekstra touch af elegance til dit kagebord.


Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna