Indlæser...

KAFFESKE CHIPPENDALE 11,5 CM LANG

Varenummer
9851
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

16,00 kr.

Beskrivelse

Sød og lille Chippendale kaffeske

Selvom det er sjældent, at man hører om en kaffeske betyder det dog ikke, at det ikke er noget, som eksisterer. Måske vil man undre sig over hvad forskellen på en teske og en ske til kaffe er og forskellen ligger i de forskellige størrelser, som de to typer har. En teske er normalt en smule større end denne type, men begge skeer kan dog godt bruges til både te og kaffe. Denne form for bestik er blåt 11,5 cm, hvilket gør den til den mindste af sin bestiktype i Chippendale serien. Den kan dog bruges til mange andre ting end kaffe. For også hvis du skal bruge en ske til sukkerskålen er den rigtig god. Den er lavet i et yderst delikat design med fine detaljer på skaftet, som er i 18/10 højpoleret kromstål. Skaftet er ydermere massivt/solidt. Chippendale er en elegant og flot bestikserie. Alt er i 18/10 højpoleret kromstål. Det er med solide/massive skafte. Længde : 11,5 cm
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna