Indlæser...

Julienne skræller soft square ZYLISS® 18x3cm

Varenummer
689597
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

79,00 kr.

Beskrivelse

ZYLISS® Julienne Skrællekniv - Skab Professionelle Juliennestrimler

Med ZYLISS® Julienne Skrællekniven kan du nemt og hurtigt skabe ultratynde juliennestrimler af frugter og grøntsager i dit eget køkken. Den ekstra skarpe rustfri stålskæreklinge med julienne-tænder skærer produktet ikke bare én, men to gange for at opnå resultater, der ligner en professionel chefkoks.

Skab hurtigt og nemt julienne-skiver af gulerødder, squash, kartofler, æbler og meget mere. Den ergonomiske håndtag passer komfortabelt i din håndflade og mindsker træthed i hånden. Øjnene på denne køkkenredskab gør det nemt at fjerne pletter fra frugter og grøntsager, hvilket gør rengøringen til en leg.

Med ZYLISS® Julienne Skrællekniven kan du tilføje et professionelt touch til dine retter og imponere dine gæster med perfekt skårne juliennestrimler.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna