Indlæser...

Julep Cup 410 Rustfrit Stål - Urban bar

Varenummer
9667
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

93,00 kr.

Beskrivelse

Urban Bar Rustfrit Stål Julep Cup - Perfekt til Din Favoritdrink

Skab en moderne og stilfuld præsentation af dine drinks med denne Urban Bar rustfrit stål julep cup. Med en kapacitet på 410 ml kan du hælde din foretrukne drink i denne kop og nyde den i fulde drag. Den er især velegnet til en forfriskende og velsmagende mynte julep.

Urban Bar julep cup er lavet af rustfrit stål, hvilket sikrer holdbarhed og lang levetid. Den sølvfarvede finish tilføjer et elegant touch til enhver drink, og dens moderne design passer perfekt ind i enhver urban og moderne indretning.

Med en vægt på 146 ml er denne julep cup let at håndtere og servere med. Den er også nem at rengøre, hvilket gør den ideel til daglig brug.

Uanset om du vil forkæle dig selv eller give en gave, vil denne Urban Bar rustfrit stål julep cup med sikkerhed imponere med sit stilfulde udseende og praktiske funktioner.


Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna