Indlæser...

Jigger Guld 25/35/50ml - Mezclar

Varenummer
690599
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

79,00 kr.

Beskrivelse

Mål dine spiritusser og andre ingredienser med præcision og panache ved hjælp af vores "Jigger Guld 25/35/50ml - Mezclar." Dette alsidige måleinstrument er en uundværlig del af enhver bartenders toolkit, designet til at sikre, at hver cocktail er perfektion ned til den sidste dråbe. Med tre forskellige målemuligheder - 25, 35 og 50 ml - er denne jigger så praktisk, som den er smuk.


Fremstillet af holdbart rustfrit stål og forsynet med en glamourøs guldbelægning, repræsenterer denne jigger kvaliteten og stilen, der er forbundet med Mezclar-mærket. Den elegante form og finish vil tilføje et lag af luksus til din bar eller køkken, mens den ergonomiske form gør den behagelig og nem at bruge.


For en præcis og stilfuld cocktailtilberedning, gør vores Mezclar Jigger i guld det muligt at blande drinks som en ægte maestro.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna