Indlæser...

Istang 18cm Kobber

Varenummer
690607
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

25,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/12 stk.: 19,00 kr. . Spar 24%

Beskrivelse

Forbedr din ishåndtering med elegance med vores "Istang 18cm Kobber"

Ønsker du at tilføje et strejf af elegance til din ishåndtering? Så er vores "Istang 18cm Kobber" det perfekte redskab til dig. Denne smukt udformede istang er designet til at give dig præcis og hygiejnisk håndtering af is, hvilket gør den uundværlig til enhver bar eller fest.

Med en længde på 18 cm giver denne istang dig den nødvendige kontrol og manøvredygtighed til nemt at tilføje is til dine cocktails eller andre kolde drikke. Den er fremstillet af robust stål og har en sofistikeret kobberfinish, der kombinerer holdbarhed med et elegant design.

Den ergonomiske udformning sikrer et behageligt greb, og den er let at rengøre, hvilket gør den både praktisk og attraktiv. Uanset om du er en professionel bartender eller en entusiast derhjemme, vil vores "Istang 18cm Kobber" utvivlsomt forbedre din ishåndtering og tilføje et strejf af elegance til din bartenderoplevelse.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna