Indlæser...

INSTANT POT DUO MINI 3 7-IN-1

Varenummer
688802
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 929,00 kr. Normalpris 999,00 kr.
Spar 7% (70 kr)

Beskrivelse

Instant Pot Duo Mini 7-i-1 - Den Ultimative Køkkenhjælp

Instant Pot Duo Mini 7-i-1 er den perfekte køkkenhjælp til enhver madlavningsentusiast. Med dens 7 funktioner i en kompakt størrelse kan du lave alt fra trykkogning til yoghurtfremstilling med et enkelt tryk. Denne alsidige enhed giver dig mulighed for at udforske en bred vifte af kulinariske muligheder.

Med 11 forprogrammerede indstillinger er madlavning enkel og problemfri. Du kan nemt tilberede ris, dampkoge grøntsager, stege kød og opvarme rester med et enkelt tryk på knappen. Den indre gryde har en kapacitet på 3L, hvilket gør den ideel til mindre husstande.

Instant Pot Duo Mini 7-i-1 er ikke kun effektiv, men også tidsbesparende. Med den smarte Easy-Release kontakt frigives damp hurtigt, så du kan komme hurtigere til bordet. Og med dens effekt på 700W kan du være sikker på, at din mad bliver tilberedt hurtigt og jævnt.

Denne Instant Pot er også nem at rengøre takket være dele, der er sikre for opvaskemaskinen. Du behøver ikke bekymre dig om overophedning, da den har Overheat Protection™, der sikrer din sikkerhed under madlavningen.

Uanset om du er hjemme eller på farten, er Instant Pot Duo Mini 7-i-1 din go-to køkkenhjælp. Den leveres med en damprist i rustfrit stål og er fri for PFOA/PTFE, hvilket sikrer sunde måltider hver gang.

Opgrader dit køkken med Instant Pot Duo Mini 7-i-1 og oplev en ny verden af madlavning.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna