Indlæser...

Hvid papirborddug 132x183 cm

Varenummer
697862
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

29,00 kr.

Beskrivelse

Hvid Papirborddug - Perfekt til Enhver Anledning

Denne hvide papirborddug er ideel til at skabe en ren og elegant atmosfære til enhver fest eller begivenhed. Med dimensionerne 132x183 cm passer den perfekt til de fleste standardborde og kan nemt klippes til, hvis der er behov for det.

Borddugen er lavet af holdbart papir, der er let at rengøre og kan genbruges flere gange. Den hvide farve giver dig mulighed for at tilpasse borddugen til enhver tema eller farveskema ved at tilføje dekorative elementer eller farvede servietter.

Uanset om det er til en fødselsdag, bryllup, konfirmation eller en almindelig middag, vil denne hvide papirborddug tilføje et strejf af elegance og stil til dit arrangement.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna