Indlæser...

Hvid metal vinkøler med håndtag, 5 liter

Varenummer
680055
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 111,75 kr. Normalpris 149,00 kr.
Spar 25% (37 kr)

Beskrivelse

Hvid Metal Vinkøler med Håndtag, 5 liter


Hold dine vine kølige med stil med vores hvide metal vinkøler med håndtag. Denne elegante vinkøler er både funktionel og æstetisk tiltalende og vil tilføje et strejf af elegance til dine festlige begivenheder.


Vores vinkøler er fremstillet af holdbart metal, der sikrer en optimal isolering og bevarer din vin ved den rette temperatur. Den hvide farve giver et rent og sofistikeret udseende, der passer til enhver borddækning.


Med en kapacitet på 5 liter kan denne vinkøler rumme flere flasker vin ad gangen, hvilket gør den ideel til større sammenkomster eller middagsselskaber.


Det praktiske håndtag gør det nemt at transportere vinkøleren og servere dine vine med lethed og stil. Du kan også tilføje isterninger for at holde vinen kølig i længere tid.


Forkæl dig selv og dine gæster med vores hvide metal vinkøler med håndtag og skab en smuk og stilfuld præsentation af dine vine. Nyd en perfekt afkølet vinoplevelse og skab uforglemmelige øjeblikke med dine nærmeste.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna