Indlæser...

Hummerfond koncentrat, glutenfri

Varenummer
682619
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

399,00 kr.

Beskrivelse

Forkæl dig selv med vores koncentrerede Hummerfond, der er glutenfri, og oplev den autentiske smag af hummer i dine kulinariske kreationer. Denne fond er lavet med omhu og er perfekt til at tilføje en intens og velsmagende smagsoplevelse til dine retter.


Vores koncentrerede Hummerfond er lavet af nøje udvalgte ingredienser, der giver en dyb og rig umami-smag. Den tilføjer en lækker og luksuriøs karakter til saucer, supper, risotto eller skaldyrsretter.


Du kan bruge vores Hummerfond som en base til dine saucer eller som en smagsgiver til dine supper. Den er også ideel til at lave en lækker risotto med en dyb og aromatisk smag. Prøv den også som en smagsforstærker i dine skaldyrsretter for at tilføje en ekstra dimension til smagsoplevelsen.


Vores koncentrerede Hummerfond er glutenfri, hvilket gør den velegnet til personer med glutenintolerance eller dem, der ønsker at undgå gluten i deres kost.


Oplev den autentiske smag af hummer i dine retter med vores koncentrerede Hummerfond. Tilføj en intens og velsmagende smagsoplevelse til dine kulinariske kreationer og lad dine retter få et løft af luksus og raffinement.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna