Indlæser...

Hawaiisæt (halskæde hovedkrans pandebånd)

Varenummer
697683
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

29,00 kr.

Beskrivelse

Fuldend dit Hawaii-look med dette sæt

Dette Hawaiisæt består af en halskæde, en hovedkrans og et pandebånd, der vil tilføje et festligt og eksotisk touch til dit outfit. Uanset om du skal til en temafest, en sommerfest eller bare ønsker at skabe en sjov og festlig stemning, er dette sæt det perfekte valg.

Halskæden er lavet af holdbare materialer og har en justerbar længde, så den passer til enhver. Hovedkransen er dekoreret med farverige blomster og er let at sætte på og tage af. Pandebåndet er også dekoreret med blomster og kan bruges til at skabe forskellige frisurer.

Uanset om du vil være den bedst klædte til Hawaii-temaet eller bare ønsker at tilføje lidt sjov til din påklædning, er dette Hawaiisæt et must-have.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna