Indlæser...

Hat Aruba

Varenummer
697684
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

79,00 kr.

Beskrivelse

Stilfuld Hat Aruba til Enhver Anledning

Denne stilfulde hat Aruba er det perfekte tilbehør til enhver anledning. Uanset om det er til en festlig begivenhed eller en afslappet dag i solen, vil denne hat tilføje et elegant touch til dit outfit.

Hatten er lavet af kvalitetsmaterialer og er designet med fokus på både stil og komfort. Den er let og åndbar, hvilket gør den behagelig at have på hele dagen. Den neutrale farve gør det nemt at matche den med forskellige outfits og stilarter.

Uanset om du ønsker at beskytte dig mod solens stråler eller bare ønsker at tilføje et ekstra element til dit look, vil denne hat Aruba være det perfekte valg.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna