Indlæser...

Hansen Golden Rum FL 70

Varenummer
10728
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

129,00 kr.

Beskrivelse

Hansen Golden Rum - Danmarks Største Mørke Rom

Hansen Golden Rum er en mørk rom af høj kvalitet, der stammer fra Jamaica. Med en alkoholprocent på 37,5% er denne rom perfekt til at nyde alene eller bruge som ingrediens i forskellige drinks.

Denne rom er kendt for sin kraftige smag og aroma, som opnås gennem lagring i gamle egetræsfade. Sukkerrør er hovedingrediensen i produktionen af Hansen Golden Rum, hvilket giver rommen et højt sukkerindhold og mange næringsstoffer. Dette bidrager til rommens dejlige opfriskende egenskab.

Hansen Golden Rum er ikke kun en favorit i Danmark, men også internationalt anerkendt. Med sin mørke farve og rige smag er denne rom et must-have for rom-entusiaster og dem, der ønsker at tilføje lidt ekstra til deres drinks.

Uanset om du foretrækker varme eller kolde drinks, vil Hansen Golden Rum være et perfekt valg til at tilføje en ekstra dimension til dine favoritcocktails.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna