Indlæser...

Guld Boston Shaker 80cl - Mezclar

Varenummer
690598
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

349,00 kr.

Beskrivelse

Skab uovertrufne cocktails med stil og klasse med vores "Guld Boston Shaker 80cl - Mezclar." Denne luksuriøse shaker er designet til dem, der tager deres cocktailkunst seriøst og ønsker at fremvise deres færdigheder i en flot indpakning. Med en kapacitet på 80 cl er den ideel til at lave drinks til flere personer eller til at eksperimentere med mere komplekse blandinger.


Fremstillet i rustfrit stål og belagt med en opulent guldfinish, kombinerer denne Boston shaker form med funktion. Den er både robust og stilfuld, og sikrer, at dine cocktails ikke bare smager godt, men også ser fantastiske ud. Med Mezclar-brandets kvalitet som garanti, får du en shaker, der er bygget til at holde og imponere.


Uanset om du er professionel bartender eller en hjemme-mixolog, er denne Guld Boston Shaker et must-have tilbehør, der vil løfte din cocktailtilberedning til et nyt niveau.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna