Indlæser...

Grøn metal vinkøler med håndtag, 5 liter

Varenummer
680058
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 111,75 kr. Normalpris 149,00 kr.
Spar 25% (37 kr)

Beskrivelse

Grøn Metal Vinkøler med Håndtag, 5 liter


Hold dine vine kølige og stilfulde med vores grønne metal vinkøler med håndtag. Denne elegante vinkøler har en kapacitet på 5 liter og er perfekt til at holde dine yndlingsvine på den rette temperatur under festlige begivenheder eller hyggelige sammenkomster.


Vinkøleren er fremstillet af holdbart metal, der sikrer en optimal temperaturisolering. Den grønne farve tilføjer et friskt og levende udtryk til din borddækning eller bar.


Det praktiske håndtag gør det nemt at bære og servere dine vine uden besvær. Du kan også tilføje isterninger i vinkøleren for at holde dine vine ekstra kølige i længere tid.


Skab en stilfuld og funktionel måde at præsentere og holde dine vine på med vores grønne metal vinkøler med håndtag. Tilføj et strejf af elegance til din vinoplevelse og lad dine gæster nyde deres favoritvine i den perfekte temperatur.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna