Indlæser...

Grillpande i støbejern SKOTTSBERG® 24x43x3,5cm

Varenummer
689225
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

Tilbudspris 499,00 kr. Normalpris 639,00 kr.
Spar 22% (140 kr)

Beskrivelse

SKOTTSBERG® Støbejernsgrillpande - Perfekt til Udendørs Madlavning

Denne SKOTTSBERG® støbejernsgrillpande er det ultimative redskab til udendørs madlavning. Med dens imponerende størrelse på 24x43x3,5 cm kan du tilberede store mængder mad på én gang. Den sorte farve og det robuste støbejernsmateriale giver panden et rustikt og holdbart udseende.

Denne grillpande er forbehandlet med vegetabilsk olie, hvilket betyder, at den er klar til brug direkte efter køb. Den varmer langsomt op, men bevarer sin varme i lang tid, hvilket sikrer en jævn og effektiv madlavning. Håndtaget på panden er hult, hvilket gør det nemt at håndtere uden at blive varmt.

Med dens varmebehandlede overflade er denne grillpande rust- og ridsefast, og den kan modstå høje temperaturer. Uanset om du skal grille kød, fiskefileter eller grøntsager, vil denne SKOTTSBERG® støbejernsgrillpande være din bedste ven i køkkenet.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna