Indlæser...

Grillknive Laguiole Eg savtakket SÆT 6 SdV

Varenummer
689275
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

419,00 kr.

Beskrivelse

Grillknive Laguiole Eg savtakket SÆT 6 SdV - Perfekt til Udendørs Grillning

Med dette stilfulde sæt af 6 steakknive fra Laguiole Style de Vie kan du skære dit kød med lethed og stil. Knivene har et savtakket blad med en tykkelse på 1,8 mm, hvilket gør dem ideelle til udendørs grillning og skæring af saftige bøffer.

Knivenes håndtag er lavet af rustfrit stål og ektræ, hvilket giver dem en elegant og holdbar finish. Det smukke træskaft tilføjer en naturlig og rustik touch til knivene.

Vær opmærksom på, at disse steakknive ikke er egnet til opvaskemaskinen på grund af det følsomme træskaft. For at bevare knivenes skarphed og udseende anbefales det at vaske dem i hånden.

Uanset om du er en passioneret grillentusiast eller bare elsker at nyde en god bøf, vil dette sæt af 6 Laguiole steakknive være det perfekte tilbehør til din grillfest.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna