Indlæser...

Grill Champions - Grillkrydderier Gaveæske

Varenummer
665798
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

189,00 kr.

Beskrivelse

Grill Champions - Grillkrydderier Gaveæske

Giv din grillning et løft med denne Grill Champions gaveæske. Æsken indeholder tre forskellige krydderiblandinger, der vil tilføje smag og aroma til enhver grillret. Du får en dåse Flaming Dust, en dåse Smokey Sally og en dåse Mermaid's Bite.

Flaming Dust er en krydderiblanding med en stærk og krydret smag, der vil give dine grillretter et ekstra spark. Smokey Sally er en røget krydderiblanding, der tilføjer en dyb og intens røgsmag til dine retter. Mermaid's Bite er en krydderiblanding med en frisk og havagtig smag, der passer perfekt til fisk og skaldyr.

Uanset om du er en erfaren grillmester eller bare elsker at grille i weekenden, vil denne gaveæske med grillkrydderier være et perfekt supplement til dit grilludstyr. Giv den som en gave til en grillentusiast eller forkæl dig selv med nye smagsoplevelser på grillen.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna