Indlæser...

Gremillet Champagne - Brut - Cuvée Evidence 75 cl

Varenummer
682227
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

599,00 kr.

Beskrivelse

Gremillet Champagne Brut Cuvée Evidence er en elegant og velskabt champagne, der er skabt med omhu og dedikation. Denne champagne er perfekt til at skabe en festlig atmosfære og til at fejre særlige øjeblikke.


Når du skænker Gremillet Champagne Brut Cuvée Evidence i glasset, vil du blive mødt af livlige og vedholdende bobler, der danser glædeligt i champagneglasset. Duften af friskhed og sprødhed vil strømme op til dine næsebor og vække dine sanser.


Gremillet Champagne Brut Cuvée Evidence byder på en forfriskende smagsoplevelse med noter af citrusfrugter, æbler og lette brødtoner. Den har en god balance mellem frugtighed og syre, der skaber en behagelig og vedvarende finish.


Denne champagne er velegnet som en aperitif eller som en festlig ledsager til fejringer og særlige lejligheder. Den kan også nydes som en lækker følgesvend til fiskeretter, skaldyr eller frisk frugt.


Gremillet Champagne Brut Cuvée Evidence leveres i en flaske med 75 cl og er et perfekt valg til at skabe en festlig og sprudlende atmosfære. Uanset om du ønsker at forkæle dig selv eller give en gave til en champagne-elsker, vil denne champagne bringe glæde og festlighed til enhver anledning. 

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna