Indlæser...

Champagneglas 20 cl Epernay - Poly

Varenummer
679428
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

51,00 kr.

Beskrivelse

Epernay - Poly Champagneglas: Let, Holdbart og Elegant

Dette champagneglas på 20 cl Epernay - Poly er den perfekte løsning til at nyde champagne og andre mousserende vine. Glasets elegante design og lette polykarbonatmateriale gør det ideelt til udendørs brug, hvor der er risiko for knuste glas.

Med en kapacitet på 20 cl er dette champagneglas perfekt til at servere en enkelt portion af din yndlingschampagne. Det er også velegnet til andre mousserende vine eller cocktails, der kræver et elegant og festligt glas.

Glassets Epernay-design giver det en tidløs æstetik med en slank stilk og en flot buet kumme, der hjælper med at bevare aromaen og boblerne i champagnen. Uanset om det er til en festlig begivenhed, en romantisk middag eller bare til at forkæle dig selv, vil dette champagneglas tilføje en sofistikeret touch til din oplevelse.

Et ekstra fordelagtigt træk ved dette champagneglas er dets genanvendelige og lette rengøring. Polykarbonat er modstandsdygtigt over for pletter og nemt at rengøre. Du kan vaske det i hånden eller placere det i opvaskemaskinen for en hurtig og problemfri rengøring.

Med champagneglasset på 20 cl Epernay - Poly kan du nyde dine mousserende vine uden at gå på kompromis med kvalitet, stil eller bekvemmelighed. Det er en pålidelig og elegant løsning til enhver lejlighed.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna