Indlæser...

Geo Vinkøler M. Reb Håndtag Nikkel

Varenummer
665164
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

1.429,00 kr.

Beskrivelse

Geo Vinkøler med Reb Håndtag i Nikkel - Perfekt Tilbehør til Dine Drinks

Tilføj et strejf af elegance og stil til dine drinks med denne Geo Vinkøler med Reb Håndtag i Nikkel. Denne vinkøler er lavet af rustfrit stål med en bronzeret finish, der giver den et unikt og sofistikeret udseende. Den er designet til at holde din yndlingsflaske vin eller champagne kold, når du serverer den til dine gæster.

Den tykke naturlige rebhåndtag gør det nemt at bære vinkøleren, samtidig med at det tilføjer et strejf af nautisk stil til dit hjem. Du kan nemt fylde vinkøleren med is og placere din flaske indeni for at holde den kølig i længere tid.

Uanset om du er vært for en fest eller bare ønsker at nyde en drink derhjemme, vil denne Geo Vinkøler med Reb Håndtag i Nikkel være det perfekte tilbehør til at imponere dine gæster og tilføje en elegant touch til din indretning.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna