Indlæser...

Frugt dispenser kobber - 6 rum

Varenummer
690606
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

279,00 kr.

Beskrivelse

Optimer din bar eller køkken med "Frugt Dispenser Kobber - 6 rum." Denne elegante og praktiske frugtdispenser er uundværlig for enhver, der tager cocktailtilberedning seriøst. Med seks separate rum tilbyder denne dispenser enestående organisering og nem adgang til forskellige frugter, garniturer og snacks, hvilket gør din cocktailoplevelse mere strømlinet og behagelig.


Dette luksuriøse værktøj er fremstillet af højtydende materiale og belagt med en charmerende kobberfinish. Den kombinerer robust konstruktion med sofistikeret design, hvilket gør det til et ideelt valg for både professionelle og hjemmebarscener.


Hver af de seks rum er rummelig nok til at rumme et stort udvalg af frugter, og den overordnede æstetik forbedrer ethvert barskab med sin raffinerede elegance. Bestil din Frugt Dispenser i Kobber nu, og oplev en ny standard inden for bartending.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna