Indlæser...

Frugt dispenser kobber - 4 rum

Varenummer
690605
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

279,00 kr.

Beskrivelse

Tilføj et strejf af organiseret elegance til din bar med vores "Frugt Dispenser Kobber - 4 rum." Denne funktionelle og smukt designet frugtdispenser er det perfekte værktøj til at holde dine citrusfrugter, bær og andre cocktailtilbehør pænt sorteret og lettilgængelige. Med fire rummelige rum kan du nemt arrangere forskellige typer frugter eller garniturer, så de er klar til brug.


Lavet af holdbart materiale og belagt med en sofistikeret kobberfinish, er denne dispenser ikke kun robust, men også ekstremt æstetisk tiltalende. Den passer smukt ind i både moderne og klassiske barindstillinger og gør din bartenderoplevelse både effektiv og stilfuld.


Uanset om du er en professionel bartender eller bare en entusiastisk hjemmemixolog, vil denne frugtdispenser i kobber effektivisere din cocktailtilberedning og tilføje et lag af klasse til din bar.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna