Indlæser...

Folieballon 60 CM Deco Boble "Transparent"

Varenummer
697693
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

79,00 kr.

Beskrivelse

Deco Boble Folieballon - Skab Magi og Feststemning

Denne 60 cm store Deco Boble folieballon er det perfekte tilbehør til enhver festlig begivenhed. Den transparente ballon tilføjer en luftig og festlig stemning til ethvert rum og kan bruges til både børnefødselsdage, jubilæer, bryllupper og meget mere.

Ballonen er nem at puste op og kan fyldes med både luft eller helium. Den er lavet af holdbart materiale, der sikrer, at den holder sig oppustet i lang tid. Med sin størrelse og gennemsigtige design kan du også tilføje konfetti eller små balloner indeni for at skabe ekstra festlig effekt.

Uanset om du vil skabe en festlig atmosfære eller overraske en særlig person, vil denne Deco Boble folieballon med sikkerhed sprede glæde og magi.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna