Indlæser...

Fireball Cinnamon Whisky Liqueur FL 5

Varenummer
689906
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

19,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/24 stk.: 15,00 kr. . Spar 21%

Beskrivelse

Fireball Cinnamon Whisky - En Smagseksplosion i En Lille Flaske!


Introducer smagen af intens krydret varme til din næste fest med vores Fireball Cinnamon Whisky i den praktiske 5 cl flaske. Denne fyldige og kraftige spiritus er en hyldest til den dristige og eventyrlystne sjæl, der søger noget helt specielt i hver en dråbe.


Smagsprofil:

Krydret Varme: Hver slurk af Fireball Cinnamon Whisky er en sanselig oplevelse med en intens krydret varme, der danser på dine smagsløg. Den lækre smag af kanel er fremtrædende og inviterer til en følelse af hygge og velvære.


Kvalitet og Tradition:

Fireball Cinnamon Whisky er stolt over at opretholde en lang tradition for destillering og smag. Vores unikke opskrift er omhyggeligt fremstillet for at sikre, at hver flaske giver den samme, uforglemmelige smagsoplevelse.

Anvendelsesmuligheder:


Perfekt til at nyde ren i små slurke og lade smagen udvikle sig på tungen.

Ideel som en ingrediens i cocktails, som f.eks. "Fireball Apple Shot" eller "Hot Toddy."

En skarp følgesvend til fester og begivenheder, der kræver lidt ekstra krydderi.

Praktisk 5 cl Flaske:


Denne 5 cl flaske Fireball Cinnamon Whisky er ideel til at have med på farten, så du altid har en lille smag af eventyr inden for rækkevidde.

Perfekt til gavekurve, som en værtindegave eller som en prøvesmagning, hvis du er nysgerrig efter at prøve denne fantastiske spiritus.

Oplev en smagsoplevelse som ingen anden med Fireball Cinnamon Whisky. Det er den ideelle følgesvend til dine eventyr og en uforglemmelig måde at forkæle dine smagsløg på. Så tøv ikke med at bringe lidt krydret varme ind i dit liv med denne 5 cl flaske Fireball Cinnamon Whisky!


Bemærk: Dette produkt indeholder alkohol og bør nydes ansvarligt. Aldersbegrænsninger og lovgivning vedrørende alkoholforbrug gælder.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna