Indlæser...

Fine Mesh Strainer Guld

Varenummer
690611
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

79,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/3 stk.: 75,00 kr. . Spar 5%

Beskrivelse

Elevér Din Cocktailtilberedning med Fine Mesh Strainer Guld

For den passionerede bartender eller den kræsne hjemmebartender er Fine Mesh Strainer Guld et uundværligt værktøj. Denne strainer kombinerer funktionalitet og æstetik med sit smukke guldudseende, der tilfører elegance til enhver bar eller køkken.

Med et finmasket net i høj kvalitet sikrer denne strainer, at kun de reneste og mest klare væsker passerer igennem. Dette er afgørende for at lave cocktails og andre drikkevarer, der imponerer både i smag og udseende. Straineren er lavet af rustfrit stål, der er kendt for sin holdbarhed og korrosionsresistens, hvilket sikrer, at den vil vare længe.

Det ergonomiske design gør straineren behagelig at bruge, selv under lange arbejdsperioder. Den kompakte størrelse gør også opbevaring nem og bekvem. Oplev den ultimative balance mellem stil og ydeevne med Fine Mesh Strainer Guld.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna