Indlæser...

Estragoneddike 7% 1 L

Varenummer
683948
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

49,00 kr.

Beskrivelse

Forkæl dig selv med vores Estragoneddike i 1 L-størrelse, der tilbyder en delikat og velsmagende oplevelse med den naturlige aroma af estragon. Denne eddike er lavet med omhu for at bevare den autentiske smag og duft af estragon.


Estragoneddiken har en subtil syrlighed, der er afbalanceret med den karakteristiske smag af estragon. Den tilføjer en friskhed og aromatisk twist til dine retter og er perfekt til at løfte smagen af dressinger, marinader eller saucer.


Vores Estragoneddike kan bruges som en klassisk ingrediens i dressinger til salater, hvor den tilføjer en velsmagende syrlighed og aroma. Den kan også anvendes i marinader til kød eller grøntsager, hvor den bidrager til at øge smagsoplevelsen.


Denne eddike er alsidig og kan være en kreativ ingrediens i dine kulinariske kreationer. Du kan eksperimentere med at tilføje den til saucer, supper eller endda desserter for at skabe spændende smagskombinationer.


Oplev den karakteristiske smag af estragon i hver dråbe af vores Estragoneddike i 1 L-størrelse. Tilføj en subtil syrlighed og aromatisk twist til dine retter med denne delikate og velsmagende eddike. Prøv vores Estragoneddike og lad din madlavning få et løft med den autentiske smag af estragon. 

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna