Indlæser...

Drinkspind havfrue - 100 stk.

Varenummer
9303
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

117,00 kr.

Beskrivelse

Drinkspind havfrue går rigtig godt i spænd med drinks i den blå maritime farve

How do you do Frue – altså howfrue, er måske ikke verdens bedste scoretrick, men det kunne matche meget godt med vores drinkspind havfrue, og få gang i en god snak om havet og fruerne i baren eller stuen. Pep dine drinks op med rørepinde, som gæsterne kan bruge til at sidde og røre lidt rundt deres drinks med. Det giver et godt indtryk overfor gæsterne, at du har sørget for dem, og endnu bedre at de føler sig trygge og velkomne.

Mere smag med drinkspinde
En drinkspind giver en gæst noget at fifle med i godt selskab, ud over, at det er praktisk, at kunne røre lidt rundt i drinken med is, frugt og andet. Det giver også drinken en hel smag, hvor det der plejer at give smag, nogle gange synker til bunds. Vores drinkspind havfrue leveres i pakker med 100 stk.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna