Indlæser...

Delamain XO "Christmas" Cognac FL 50

Varenummer
10615
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

459,00 kr.

Beskrivelse

Delamain XO "Christmas" Cognac - En Udsøgt Oplevelse

Delamain XO "Christmas" Cognac er en eksklusiv og raffineret spiritus, der er skabt af det anerkendte destilleri Delamain & Co. Med en historie, der strækker sig tilbage til 1824, er dette familieejede destilleri kendt for at producere cognac af højeste kvalitet.

Denne særlige udgave af Delamain XO Cognac er perfekt til at fejre julen. Den har en naturlig sødme, der kommer fra den langvarige lagring på egetræsfade. Smagen er frugtagtig og delikat, med noter af mandler og vanilje, der tilføjer en ekstra dimension til oplevelsen.

Uanset om du nyder denne cognac alene eller deler den med andre, der sætter pris på en premium spiritus, vil Delamain XO "Christmas" Cognac med sikkerhed imponere med sin udsøgte smag og elegante flaske.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna