Pakketilbud

giv samlede pakkeløsninger med lækre produkter

Mange firmaer bruger mange penge hvert år på at give nogle gode ting til deres medarbejdere. Det er en god måde at få medarbejderne til at føle sig værdsat, og der er dermed gode grunde til at give nogle gode firmagaver til medarbejderne. Hos Barlife er der mange forskellige firmagaver man kan give og der er helt sikkert noget til enhver smag. Hos nogle firmaer vælger man at folk selv har valget i forhold til hvad de ønsker af gaver. Hos andre firmaer vælger man på forhånd en enkelt gave, som alle får. Uanset hvad så kan Barlife være behjælpelig med at levere nogle firmagaver, som nok skal blive værdsat af hele firmaet. Læs mere ↓

Indlæser...
Filtrer

Barlife hjælper med at pakke gaverne

Hos Barlife gør vi meget ud af, at produkter og de lækre sager vi har bliver afsendt på en lækker måde. Som noget nyt kan vi pakke dine gaver ind, så de ankommer på en delikat måde. Er tingene til dig selv er det måske ikke så vigtigt, men er der tale om en gave er det klart, at du vil foretrække at gaven er pakket ind på en lækker måde. På den måde kan du også selv bestemme indholdet af firmagaver. Er du ansvarlig for de gaver, som skal gives til jul eller sommer på arbejdet kan du finde noget du kan lide her på siden. Finder du flere forskellige ting kan vi sagtens være behjælpelige med at pakke dem sammen til dig således, at de ankommer som en rigtig pakke.

Vingaver er altid en god gave

Skal man give gaver til voksne mennesker er der nogle få ting, som stort set altid falder i god jord. Der er chokolade, som alle voksne kan lide og som også er en god gave. Der er dog også en anden gave, som kan bestå af vin eller tilbehør til vin. De fleste voksne er nemlig vilde med vin, hvorfor alle vil sætte pris på sådan en gave. Det er de færreste, der har så meget udstyr til vin og vinflasker. De fleste køber blot en flaske, skænker den op i de glas man nu har og så er der ikke mere ved det. Man kan dog få en langt mere gennemført oplevelse hvis man kredser endnu mere for hele oplevelsen.

Som firma kan man vælge at give en gave, som består af forskellige ting man kan bruge med vinen. Blandt andet findes der Memorabile vinsæt, som har fire forskellige dele. Denne pakke er i forvejen i en flot trækasse, som passer perfekt til en gave. I pakken får du som den primære ting naturligvis en proptrækker. Uden den er det umuligt at få åbnet vinen og det er uden tvivl det vigtigste.

Derudover får du også en skænketud med. Den gør, at du ikke kommer til at dryppe vinen ud over det hele på bord og dug. Derudover får du to andre genstande med, som helt sikkert vil falde i god jord. Dine medarbejdere vil takke dig for sådan en gave. Ønsker du også at give en rigtig flaske vin i pakken er dette også muligt her på siden. Der findes nemlig så mange forskellige vine, at du nok skal finde en, der vil passe til prislejet og kvalitetsforventningerne du har.

Giv gave med sjovt tilbehør til cocktails

Skal du give en gave kan du overveje at give en pakke med forskelligt tilbehør, der kan bruges når der skal laves cocktails. Hos Barlife kan vi tilbyde mange pakker, som indeholder forskellige ting du kan bruge i cocktails. Det er en oplagt gave til folk, som er vilde med at lege bartender.

En af de sjove pakker med cocktails er en, der hedder ‘Dyr cocktail dekoration’. Den består af forskellige paraplyer og drinkspinde. Det som alle disse ting har til fælles er, at der er dyr på pindene. På sugerørerne kan man for eksempel finde nogle sjove abehoveder i forskellige farver. På andre sugerør er der en smuk fisk, som med sin lille orange krop sidder fast på sugerøret. Der er også den klassiske drinkspind med flamingo, som ser sjov og eksotisk ud. Skal det være endnu større og flottere vil du også nyde påfuglen, som er oven på en drinkspind, som kan stå i en lækker mojito eller pina colada. At give denne pakke i gave er en oplagt ide og det er noget, som de fleste festglade mennesker vil nyde rigtig meget.

Forskellige barredskaber er en god gave

Skal der gives firmagaver er det for det meste vigtigt, at der er tale om noget forholdsvis seriøst. For man ønsker at afspejle overfor medarbejderne, at man er et seriøst firma. Derfor kan det være, at det ikke er den bedste ide at give pakker med barredskaber som firmagave. Sådan en gave kan dog være god i mange andre situationer. Blandt andet fungerer det godt til den man kender, som er vild med at være bartender og som måske endda er ved at blive uddannet. Vedkommende får brug for mange forskellige ting og derfor kan det være en skøn ting at give et starterkit.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna