Indlæser...

Drikkeglas Aware 44 cl.

Varenummer
687124
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

29,00 kr.
Drikkeglas Aware 44 cl. er tilgængelig i intervaller af 4

Beskrivelse

Aware Drikkeglas - Det Perfekte Valg til Enhver Lejlighed

Aware drikkeglas er det ideelle valg til enhver lejlighed. Dette elegante og tidløse glas er designet med omtanke for detaljer og funktion, hvilket gør det til en fornøjelse at drikke af.

Glassets dimensioner er 70 mm i diameter og 150 mm i højden, hvilket giver det en kapacitet på 44 cl. Dette gør det ideelt til både hverdagsbrug og festlige lejligheder, da det kan rumme en bred vifte af drikkevarer, fra vand og saft til cocktails og vin.

Glassets design er simpelt, men stilfuldt, med en smuk form, der ikke blot er behagelig at holde, men også bidrager til en forbedret drikkeoplevelse. Det klare glas fremhæver farven på drikken og skaber en indbydende præsentation.

Aware drikkeglas er fremstillet af høj kvalitet glas, hvilket sikrer holdbarhed og langvarig brug. De er lette at rengøre og kan håndtere hyppig brug, hvilket gør dem til et praktisk valg for ethvert hjem.

Tag din drikkeoplevelse til det næste niveau med Aware drikkeglas.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna