Indlæser...

Don Zoilo Ximénez Sherry 15 Years Old FL 70

Varenummer
690865
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

189,00 kr.

Beskrivelse

Don Zoilo Ximénez Sherry 15 Years Old er en fornem og langvarigt lagret sherry, der udstråler elegance og kompleksitet. Denne sherry er kendt for sin karakteristiske sødme og rige smagsprofil, der udvikler sig gennem årene med lagring. Her er nogle af de vigtigste træk ved Don Zoilo Ximénez Sherry 15 Years Old:


1. Lang Lagringstid: Denne sherry er blevet lagret i hele 15 år, hvilket giver den tid til at udvikle en dyb og kompleks smag. Lagringen foregår i egetræsfade, hvilket bidrager til sherryens karakter.


2. Pedro Ximénez Druer: Don Zoilo Ximénez Sherry er lavet med Pedro Ximénez-druer, der er kendt for deres sødme og rigdom. Druerne tørres i solen for at koncentrere deres smag og sukkerindhold.


3. Intens Sødme: Denne sherry er kendt for sin intense sødme og sirupsagtige konsistens. Den har noter af svesker, dadler, rosiner og karamel, der giver en rig og lækker smagsoplevelse.


4. Karakteristisk Flaske: Don Zoilo Ximénez Sherry er normalt præsenteret i en karakteristisk flaske, der signalerer sin status som en premium sherry.


5. Alsider og Nydelse: Denne sherry er ideel til at nyde som en aperitif eller som en dessertvin. Den kan også bruges som ingrediens i forskellige cocktails eller som en følgesvend til desserter som chokoladekage eller blåskimmelost.


6. Serveringsanbefalinger: Don Zoilo Ximénez Sherry serveres normalt let kølet i et sherryglas eller et glas med tulipanform for at fremhæve sin smagsoplevelse.


Don Zoilo Ximénez Sherry 15 Years Old FL 70 (700 ml) er en fornem sherry, der er ideel for dem, der værdsætter rige og søde smagsoplevelser. Den er velegnet til særlige lejligheder eller som en måde at forkæle dig selv med en luksuriøs sherryoplevelse. Uanset om du er en sherryentusiast eller ønsker at prøve en ekstraordinær sherry, kan Don Zoilo Ximénez Sherry 15 Years Old være en fremragende mulighed.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna